Elektra

Sikkink Installatie Winterswijk verzorgt de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties in uw woning of bedrijfspand. Ik repareer en/of vervang alles wat met elektrische installaties te maken heeft.

Tevens kan ik aanpassingen en uitbreidingen uitvoeren op uw elektrische installatie. Hierbij kunt u denken aan de aanleg van buitenverlichting, maar bijvoorbeeld voor ook een uitbreiding van een nieuwe keuken of badkamer.

Ook voor storingen kunt u bij mij terecht. Een storing, denk bijv. aan bliksemschade, waterschade of kortsluiting, kan voor veel problemen zorgen die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Ik kom zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen.

Water en CV

U kunt Sikkink installatie ook inschakelen voor  klussen die te maken hebben met leidingen, afvoeren en water. Van het repareren van een lekkende afvoer tot het aanleggen van een complete leidingsinstallatie in uw huis of kantoor.

Ervaring en kennis van de laatste technieken geven mij de gelegenheid om uw installatie aan te passen en of uit te breiden. U kunt bij mij  terecht voor uiteenlopende werkzaamheden , zoals warm en koud water, afvoer en centrale verwarmingsinstallaties.

Renovatie en onderhoud

Heeft u een huis gekocht en dient deze gerenoveerd te worden? Bent u toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Sikkink Installatie Winterswijk kan u helpen met verschillende werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het aanleggen/aanpassen van uw leidingwerk, elektra, datanetwerken, nieuw sanitair, voorbereidingen treffen voor uw nieuwe keuken en/of badkamer, verlichting binnen en buiten etc.

 

MONTAGE EN MEER

Sikkink installatie kan ook helpen met uw montage klus. Een nieuwe kraan, badkamermeubel, plaatsen van sanitair, schuttingen etc.

Het is ook mogelijk Sikkink Installatie in te huren  wanneer u voor een korte periode een helpende hand tekort komt binnen uw organisatie. Bel me en we kijken naar de mogelijkheden.