Elektra

Sikkink Installatie Winterswijk verzorgt de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties in uw woning of bedrijfspand. Ik repareer en/of vervang alles wat met elektrische installaties te maken heeft.

Tevens kan ik aanpassingen en uitbreidingen uitvoeren op uw elektrische installatie. Hierbij kunt u denken aan de aanleg van buitenverlichting, maar bijvoorbeeld ook aan een uitbreiding van een nieuwe keuken of badkamer.

Voor storingen kunt u altijd bij mij terecht. Een storing, denk bijv. aan bliksemschade, waterschade of kortsluiting, kan voor veel problemen zorgen die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Ik kom zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen.

Water

Heeft u een klus die te maken hebben met leidingen, afvoeren en water, ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Sikkink installatie.  Van het repareren van een lekkende afvoer tot het aanleggen van een complete leidingsinstallatie in uw huis of kantoor.

Ervaring en kennis van de laatste technieken geven mij de gelegenheid om uw installatie aan te passen en of uit te breiden. U kunt bij mij  terecht voor uiteenlopende werkzaamheden , zoals warm en koud water, afvoer en centrale verwarmingsinstallaties.

VerWARMING

Voor het vervangen  en/of onderhoud van uw CV-ketel, het vervangen van uw radiatoren, het leggen van vloerverwarming of het plaatsen van een boiler kunt u vrijblijvend een afpraak maken met Sikkink installtie. Ik kom bij u langs om te kijken welke optie voor u het meest geschikt is.

BEVEILIGING

Iedereen wil met een veilig gevoel het huis of bedrijfspand verlaten. Kies daarom altijd voor goede inbraakbeveiliging. Sikkink installatie heeft de nodige ervaring opgedaan als beveiligingsmonteur. Wij geven uw graag een passend advies op het gebied van toegangscontrole, de installatie van beveiligingscamera’s en alarmsystemen.

KOELING

Op zoek naar wat verkoeling? Door de steeds warmere zomers en de beter geïsoleerde panden lopen de temperaturen binnen steeds hoger op. Een airco in uw woning of bedrijfspand is dan geen overbodige luxe. Sikkink Installatie Winterswijk geeft u graag vrijblijvend advies voor het plaatsen van een airco.

DUURZAME ENERGIE

Overweegt u zonnepanelen of wilt u over op een elektrische ketel? Ook dat is mogelijk bij Sikkink Installatie. We kijken graag met u mee naar de best passende oplossing voor uw woning of bedrijf.

MONTAGE EN MEER

Sikkink installatie schakelt u ook in voor uw montage klus. Een nieuwe kraan, badkamermeubel, plaatsen van sanitair, schuttingen, ledingwerk etc.

Daarnaast is het mogelijk Sikkink Installatie in te huren wanneer u voor een korte periode een helpende hand tekort komt binnen uw organisatie. Bel me en we kijken naar de mogelijkheden.